Bllok Cartolandia A5

L240.00

Compare

Description

Bllok Cartolandia të madhësisë A5 (të zakonshme) me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike.