Bllok Cartolandia A4

L320.00

Compare

Description

Bllok Cartolandia të madhësisë A4 me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike.