Bllok BM 90 me spirale

Compare

Description

Bllok BM 90 i madhësisë A5 (të zakonshme) me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre 90 gram është mjaftueshëm e trashë dhe e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike.