Bllok A4 BM 90

L200.00

Compare

Description

Bllok BM 90 i madhësisë A4 me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre 90 gram është mjaftueshëm e trashë dhe e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike. Me hapje lart dhe me 50 fletë.